A co do mojego maga to po nasmarowaniu zaworu dalej gaz uciekał więc włożyłem do wody go i się okazało że to nie od zaworu tylko ze środka maga więc nasmarowałem i tam i już działa jak należy.
_________________ Bo to chodzi o to by walczyc o to co ci sie nalezy...RastaStalker
No bez przegięcia pały aż tak upośledzony to ja nie jestem na pewno nie kupiłem 1 butle gazu wystrzelałem i wszystko ok a już przy drugie tak zaczeło strzelać 3 po 3 a potem to już całkiem się rozwalił. chodzi o to że jak strzela to zamek się cofa ale nie do końca i kulki nie chcą wchodzić do lufy.
Mam znowu problem z moja Berettą i mam do was pytanie czym mogę nasmarować mag żeby się w ogóle nie rozszczelnił? Dać silikonu czy jak?Dobra już działa napełniłem maga gazem i rano biorę go i już nie ucieka gaz
_________________ Bo to chodzi o to by walczyc o to co ci sie nalezy...RastaStalker
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum